voor wie is klei & zoo?
voor wie is klei & zoo?   Een bezoek aan Klei & Zoo is een belevenis voor alle leeftijden. Door de persoonlijke aandacht, de ongedwongen sfeer en de artistieke kwaliteit is het creatieve resultaat van de workshop of de cursus bijzonder hoog. Het aanbod is zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van de deelnemers. We doceren aan , en .
   
Particulieren
     
voor wie is klei & zoo?  

In het atelier van Klei & Zoo wacht u een mooie uitdaging. Het creatieve resultaat van uw werk staat vanzelfsprekend voorop. De ongedwongen sfeer en de persoonlijke begeleiding stellen u in staat een bijzondere prestatie te leveren. De kunstworkshops van Klei & Zoo zijn een ideale gelegenheid voor vriendenclubs, familiebijeenkomsten, reünies of vrijgezellenfeestjes. U kunt zich ook als particulier inschrijven voor een kunstworkshop of cursus. Bij voldoende aanmeldingen bieden we ook particulieren een programma op maat.                                   Klik hier om informatie aan te vragen.

   
Bedrijven
     
voor wie is klei & zoo?   De kunstworkshops van Klei & Zoo zijn een ideale gelegenheid voor personeels- of afdelingsuitjes van bedrijven. We kunnen groepen ontvangen van maximaal 25 personen. De ongedwongen sfeer en de persoonlijke begeleiding brengen u tot bijzondere prestaties. Boetseer het hoofd van uw collega en ontdek wat voor bijzondere ervaring dat is! Ook kunt u zelf schalen maken, keramiek beschilderen of een mozaïek maken.

Maak een individueel kunstwerk of maak echt werk van samenwerking en creëer met elkaar een gezamenlijk object.

Uiteraard is uw eigen creatieve voorstel altijd bespreekbaar.

Als u uw bezoek aan Klei & Zoo wilt combineren met andere activiteiten, dan kunnen wij u daarin ondersteunen. We denken graag met u mee en regelen desgewenst restaurantbezoek of hotelreservering.
Klik hier om informatie aan te vragen.
   
Kinderen
     
voor wie is klei & zoo?   Klei & Zoo houdt speciale kunstworkshops en cursussen voor kinderen. Onder de deskundige begeleiding van Saskia Frinking krijgen de kinderen les in kunstzinnige vorming. In opdracht van onder meer scholen deed zij hier al ruime ervaring in op.

In overleg met u wordt een leuk op kinderen afgestemd thema centraal gesteld. Mooie verhalen, sprookjes en kinderdromen vormen vaak de basis van een uniek kunstwerkje. Er wordt gewerkt met verschillende technieken en materialen, zoals boetseren, mozaïek, houtbewerken, keramiek beschilderen, klein paneeltje schilderen, papier-maché
.
    Klik hier om informatie aan te vragen.
   
© Klei & Zoo 2005. All rights reserved.